Graag stellen wij u voor aan het Team van Doubleyoo Eindhoven:

  • Staan garant voor een goede service
  • Luisteren naar u
  • Denken mee met u mee
  • Staan voorop in nieuwe technieken

Laury

 

Eigenaar In 2003 alleen begonnen, gegroeid en doorgegeven. Op dit moment werk ik  nog enkele uurtjes in de salon en houd ik me voornamelijk bezig met huidverzorging.

Sinds 2019 richt ik me voornamelijk op mijn ander vakgebied, alle fiscale aspecten bij een ZZP-er en kleine MKB-er. Dit bedrijf, Doubleyoo-advies is eveneens gevestigd op het zelfde adres dus ik ben zeker nog zichtbaar op de Heezerweg.

Ik heb niet alleen passie in bedrijfsvoering, ik ben ook dol op mijn kinderen Hugo en Guido en mijn man Jim. Ik vind ik het heerlijk om leuke dingen met hen te doen, vooral lekker buiten zijn, samen koken, samen skiën, vooral samen zijn.

 

Yvonne

 

Schoonheidsspecialiste – Medisch Pedicure – VoetreflexmasseurIn 2007 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met Doubleyoo d.m.v. stage. Na daarna nog verder te zijn gegaan met studie en elders werkervaring op te hebben gedaan kwam ik in 2013 weer in contact met Doubleyoo en heb het hier sindsdien ontzettend naar mijn zin. Ik kan me geen beter en gezelliger team voorstellen!

Naast mijn werk vul ik mijn vrije tijd graag met sporten als badmintonnen en golf. In de zomer bestaan mijn bezigheden vooral met het bezoeken van festivals en als rasechte Heezenaar kan ik niet achterblijven wat betreft Brabantsedag, waar ik ook al meer als 10 jaar mee help aan het creëren van iets geweldigs voor die laatste zondag van Augustus.

Op dinsdag en woensdag sta ik graag voor u klaar om uw voetjes met veel zorg te behandelen of om u eens heerlijke ontspanning te bieden middels een van onze heerlijke gelaatsbehandelingen of een ontspannende (voetreflex)massage.


shellac-wit-3
aquatonale-wit-2
medik8-wit-2